dinsdag 6 juni 2017

Online-seminar ‘Medisch zwanger worden’

Donderdag 22 juni organiseert het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) samen met het Medisch Centrum Kinderwens (MCK), een online-seminar met als thema ‘Medisch zwanger worden’. Dit seminar is bedoeld voor mensen die een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan of mogelijk te wachten staat. Tijdens dit online-seminar, ook wel webinar genoemd, kunnen geïnteresseerden thuis via de eigen computer of tablet inloggen en vanaf de bank de informatieve sessie bijwonen. Hierbij is het mogelijk anoniem te blijven.

Gedurende het online-seminar bespreken Ineke Janssen (Gynaecoloog GHZ) en Wouter van Inzen (Embryoloog Medisch Centrum Kinderwens) onder andere de oorzaken van fertiliteitsproblemen, behandelvormen en bijbehorende slagingskansen. Tevens zal er inhoudelijk ingegaan worden op onder andere sperma-onderzoek, het IVF en ICSI lab, embryo beoordeling, eiceldonatie en andere bijzondere technieken.

Het Groene Hart Ziekenhuis en het Medisch Centrum Kinderwens hebben een samenwerkingsverband voor de behandelingen Intra Uteriene Inseminatie (IUI) en In Vitro Fertilisatie (IVF).

Het voordeel van een webinar is dat deelnemers, desgewenst anoniem, kunnen inloggen en thuis vanaf de bank ongeremd al hun vragen kunnen stellen. Een professioneel panel zal deze vragen allemaal beantwoorden, waardoor deelnemers ook van elkaar leren.
Deelnemen

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.ghz.nl/zwangerworden

Het seminar wordt gegeven op 22 juni vanaf 20.30. Gegevens voor inschrijving en reminder worden vertrouwelijk behandeld en alleen ten behoeve van het seminar gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten